Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

64 gasten online

Gerucht belangstelling FC Groningen voor Remko Pasveer lijkt onbetrouwbaar

Gisteren schreef TC Tubantia dat FC Groningen serieuze belangstelling zou hebben voor Remko Pasveer, de 28-jarige keeper van Heracles Almelo. Het argument van de Tukkerse krant: "De club is niet tevreden over Luciano en laat tweede keeper Brian van Loo gaan." De krant voegt het volgende eraan toe: "Als het tot een transfer komt, vertrekt Dennis Telgenkamp niet naar Cambuur, maar moet de club wel op zoek naar twee reservekeepers."

 

Eerder deze week werd echter al bekend dat Dennis Telgenkamp komend seizoen wél aan SC Cambuur wordt verhuurd. Dit schrijven de clubsites van SC Cambuur en Heracles Almelo. Dit was voor Ferry de Goeijen, journalist van hetzelfde TC Tubantia, reden om al op 24 april jl. op Twitter te schrijven: "Doordat Telgenkamp (contract verlengd tot 2016) verhuurd wordt aan Cambuur, lijkt Pasveer deze zomer niet te vertrekken bij Heracles."

 

Inmiddels meldt ook AD.nl dat FC Groningen wel degelijk achter de 1,87m lange Remko Pasveer zou aanzitten. Wij denken echter dat FC Groningen Luciano als beoogde eerste keeper ziet en voor Leonard Nienhuis een rol als tweede keeper in gedachten heeft. Pasveer heeft bovendien nog een contract tot medio 2014 en het afkopen daarvan zal een aardige transfersom vergen - geld dat FC Groningen vermoedelijk liever in versterking van de selectie op andere posities investeert. Wellicht komt het verhaal anders te liggen als FC Groningen zowel de gewenste rechtsback als de gewenste linksbenige centrale verdediger in de eigen gelederen aantreft (Bacuna resp. Sparv).


"Hans Nijland ontkent interesse van FC Groningen in Remko Pasveer"

RTV Oost schrijft op zaterdag 28 april 2012 dat Hans Nijland vrijdagavond tegenover Eredivisie Live heeft ontkend dat FC Groningen interesse heeft in Pasveer: "Hij vindt Pasveer een goede keeper, maar een transfer is niet aan de orde", zo citeert RTV Oost de algemeen directeur van FC Groningen.

 

Remko Pasveer werd op 8 november 1983 in Enschede geboren als zoon van oud-keeper Eddie Pasveer en startte zijn loopbaan bij Sportclub Enschede. Tussen 2003 en 2006 was hij bij FC Twente reservekeeper achter Cees Paauwe en Sander Boschker, en vertrok medio 2006 naar Heracles Almelo. Hij werd gedurende twee seizoenen verhuurd aan Go Ahead Eagles, waar hij het erg goed deed.

 

Vanaf het seizoen 2010-2011 is hij de eerste keeper van Heracles. Hij volgde Martin Pieckenhagen als eerste doelman op.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.