Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

FC Groningen laat keuze voor uitshirt seizoen 2012/2013 aan de supporters

In het jubileumseizoen 2011/2012 speelt FC Groningen in een paars/wit uitshirt met een speciale badge vanwege het 40 jarig bestaan van de club. Ook volgend seizoen zal de Trots van het Noorden zijn thuiswedstrijden weer in het traditionele witte tenue met groene banen spelen. De keuze voor de kleur van het uitshirt laat de club echter aan de supporters. Via de website van de club kunnen alle supporters hun voorkeur voor het nieuwe uittenue doorgeven.

 

Opvallend mag toch wel genoemd worden dat géén van de drie ontwerpen voor de uitshirts de kleur paars bevat, de kleur die toch wel als historisch belangrijk gezien moet worden. Verder kunnen de supporters uit twee verschillende thuisshirts kiezen.

 

Op de clubsite van FC Groningen valt het volgende te lezen:

 

Volgend seizoen zal FC Groningen de thuiswedstrijden spelen in het traditionele witte thuistenue met twee groene banen. Voor het uittenue zijn in een voorselectie drie keuzes gemaakt.

Supporters van FC Groningen kunnen de komende dagen hun voorkeur uitspreken over het al dan niet aanbrengen van strepen op de mouwen van het thuisshirt en daarnaast de kleur van het uitshirt. Hiervoor zijn drie keuzes: de huisstijlkleur groen, een felle lime-groene kleur of een zwart shirt met groene banen.

Het is mogelijk een keuze te maken tot en met aanstaande maandag 6 februari om 16.00 uur via het stemformulier. Op dinsdagmiddag rond 14.30 uur wordt de uitslag kenbaar gemaakt via de website.

 

Voor het uittenue kan uit de volgende drie shirts worden gekozen:

 

 

 

Het thuisshirt wordt wit met groene banen, maar toch valt er te kiezen tussen twee ontwerpen:

 

 

De keuze kan gemaakt worden via een stemformulier op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/shirtkeuze/

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.