Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

Mogelijk ernstige knieblessure voor Kelvin Bossman van Jong FC Groningen

UPDATE 11 november 2010: Bossman kan training over 2-3 weken vermoedelijk weer hervatten

Mogelijk slecht nieuws voor Kelvin Bossman. De talentvolle aanvaller van Jong FC Groningen, dat vanavond met 0-0 gelijk speelde in de uitwedstrijd bij Jong Sparta Rotterdam (zie ons berichtje over die wedstrijd, waarin we al melding maakten van het feit dat hij in de 45e minuut werd gewisseld voor Bob Schepers), heeft zich vanavond in die wedstrijd aan zijn knie geblesseerd. FC Groningen schrijft vanavond op haar site dat de blessure naar het zich laat aanzien ernstig is. De 19-jarige Bossman, Ghanees van geboorte en via het Engelse Reading bij FC Groningen beland, zou - als de vrees van de club de komende dagen bewaarheid wordt - na Hilal Ben Moussa de tweede speler van Jong FC Groningen zijn die door een beroerde knieblessure langdurig aan de kant zou staan.

 

UPDATE donderdag 11 november 2010:

Gelukkig ontvingen we zojuist het positieve bericht dat het de goede kant opgaat met Kelvin Bossman en dat er goede hoop is dat hij over 2-3 weken weer kan beginnen met trainen. Hij heeft weliswaar kniebandletsel, wat op 2 november jl. naar buiten is gebracht, maar zoals het nu lijkt betreft het de binnenband en lijkt de blessure minder ernstig dan eerst werd gevreesd.

 

Ben Moussa scheurde onlangs zijn kruisband af waardoor het seizoen voor de middenvelder uit het team van Dick Lukkien vroegtijdig ten einde was. Laten we hopen dat de diagnose voor Kelvin Bossman, een talentvolle aanvaller die maar één doel heeft: ooit uitkomen voor het eerste van de FC, gunstiger uitpakt. Bossman is ontegenzeggelijk een groot talent. In 2007 deed hij voor Ghana mee op het WK onder de 17. Op het toernooi, dat gehouden werd in Zuid-Korea en door Nigeria werd gewonnen, wist Bossman zelfs te scoren. Bij Reading liep het met hem niet zo naar wens, waarna hij de kans die FC Groningen hem bood met beide handen aangreep.

 

Bij Jong FC Groningen heeft de rechter aanvaller al diverse prachtige doelpunten gemaakt. Klik hier of hier (muziek lekker hard opendraaien!) om een kleine indruk te krijgen van zijn grote kwaliteiten. En in deze reportage van RTV Noord uit maart van dit jaar komt Bossman zelf aan het woord, vlak nadat hij voor een groot deel verantwoordelijk was voor het ombuigen van een 1-2 achterstand van FC Groningen A1 tegen Sparta in een 3-2 overwinning. De A1 heeft hij inmiddels achter zich gelaten en Kelvin komt inmiddels uit voor Jong FC Groningen.

 

Duimen voor een niet al te slechte diagnose!!!

 

foto: Groninger Gezinsbode

 

UPDATE dinsdag 2 november 2010:

Wij hebben van FC Groningen te horen gekregen dat Kelvin Bossman kniebandletsel heeft. Meer informatie kan er op dit moment nog niet worden verstrekt. Gerustgesteld zijn we met deze diagnose bepaald niet...

 

UPDATE donderdag 11 november 2010:

Gelukkig ontvingen we zojuist het positieve bericht dat er goede hoop is dat Kelvin Bossman over 2-3 weken weer kan beginnen met trainen. Hij heeft weliswaar kniebandletsel, zoals op 2 november jl. al naar buiten is gebracht, maar zoals het nu lijkt betreft het de binnenband.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.